آخرین اخبار سانی نیوز

۱۳۸۸ شهریور ۲۸, شنبه

اخرین اخبار 26 / 6 / 88

هشدار سپاه پاسداران ایران در مورد روز قدس

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران می گوید با کسانی که در راهپیمایی روز قدس "شعارهای انحرافی" بدهند یا نماد سبز همراه داشته باشند، "برخورد قاطع" خواهد کرد.

سپاه پاسداران روز پنجشنبه ۲۶ شهریور (۱۷ سپتامبر) با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرد: "برخی اخبار و گزارشات دریافتی حکایت از برنامه ریزی شبکه های بیگانه، به ویژه سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی، در ایجاد اختلاف و انحراف در حرکت توفنده و یکپارچه شما مردم عزیز و آگاه علیه رژیم اشغالگر قدس دارد".

این نهاد نظامی، "شکست خوردگان در عرصه انتخابات اخیر" را متهم کرده است که تلاش دارند با "شعارهای انحرافی" و "استفاده از نمادهای فریبنده رنگین"، در راهپیمایی روز قدس "اخلال" ایجاد کنند.

مهدی کروبی و میرحسین موسوی، نامزدهای معترض به نتایج دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران، از هواداران خود خواسته اند با شرکت در مراسم راهپیمایی روز قدس "قدرت مردم" و اعتراض خود را نشان دهند.

ابتدا گفته می شد که اکبر هاشمی رفسنجانی، بر اساس سنتی ۳۰ ساله، خطبه های نماز جمعه روز قدس را در تهران خواهد خواند، اما ستاد نماز جمعه تهران اعلام کرد که امسال احمد خاتمی امامت نماز جمعه روز قدس را به عهده خواهد داشت و سخنران پیش از خطبه ها هم محمود احمدی نژاد خواهد بود.

با این حال رسانه های اینترنتی جنبش اعتراضی مخالفان دولت ایران بر حضور مخالفان در راهپیمایی روز قدس تأکید می کنند و از هواداران این جنبش می خواهند که برای حضور همراه با با نشانه های سبز و شعارهای "ضد استبدادی" در این راهپیمایی تبلیغ کنند.

اکنون سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می گوید: "به اشخاص و جریان هایی که در صدد ریختن آب به آسیاب دشمن صهیونیستی هستند هشدار می دهیم چنانچه قصد هرگونه اخلال و بی نظمی در راهپیمایی با شکوه روز قدس را داشته باشند، با برخورد قاطع فرزندان شجاع و غیور ملت مواجه خواهند شد".

پیش تر حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان در سرمقاله این روزنامه نوشته بود: "تمامی کسانی که در روز قدس با شعار و نشانه های تفرقه انگیز در صحنه حاضر شوند، چه بدانند و چه ندانند و چه بخواهند و چه نخواهند، مزدور اسرائیل هستند... و برخورد با آنها ضرورتی اجتناب ناپذیر است".

آیت الله خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران هم در نماز جمعه روز ۲۰ شهریور گفت: "مراقب باشید در روز قدس کسانی نخواهند از این اجتماعات برای ایجاد تفرقه استفاده کنند، از تفرقه باید ترسید، با تفرقه باید مقابله و معارضه کرد".

نیروهای سپاه پاسداران و بسیج در برخورد با اعتراضات پس از انتخابات در ایران که به کشته شدن ده ها تن از معترضان انجامید، نقشی تعیین کننده داشتند.

نماینده کردستان در مجلس خبرگان رهبری کشته شد

ماموستا ملا محمد شیخ الاسلام، نماينده مردم استان كردستان در مجلس خبرگان رهبری توسط افراد مسلح ناشناس هدف گلوله قرار گرفت و کشته شد.

به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی، ایرنا، آقای شیخ الاسلام پنجشنبه شب هنگام خروج از منزل در سنندج مورد اصابت دو گلوله قرار گرفت و در دم کشته شده است.

جسد آقای شیخ الاسلام به بیمارستان بعثت سنندج منتقل شده است و در سردخانه این بیمارستان نگهداری می شود.

در طول یک هفته گذشته سه نفر دیگر از مقامهای رسمی کردستان در سنندج مورد سوءقصد قرار گرفتند که یکی از آنان کشته شد.

کامیابی، دادستان دادسرای انقلاب استان کردستان و حسن داوطلب، قاضی شعبه چهار دادیاری سنندج توسط هدف گلوله افراد ناشناس قرار گرفتند و رخمی شدند شدند.

اما برهان عالی، از روحانیون اهل سنت و امام جمعه موقت، در منزل شخصی خود به ضرب گلوله افراد ناشناس کشته شد.

پس از ترور برهان عالی که رسانه های جمهوری اسلامی از او به عنوان یکی از مدافعان انقلاب و نظام نام برده اند، به نقل از برخی منابع گفته شد که او قربانی توطئه تندروهای سلفی شده است اما در این مورد اطلاعات بیشتری در دست نیست.

سلفی ها از شاخه های بنیادگرای مسلمانان اهل سنت هستند که اعضای سازمان القاعده عموما پیرو این آیین هستند.

مشخص نیست که آیا سوء قصد به جان این چهار نفر در خلال یک هفته گذشته ارتباطی با هم دارد و یا توسط افراد مختلف با انگیزه های متفاوت صورت گرفته است.


برادر همسر محمد علی ابطحی بازداشت شد

بنا بر گزارش هایی از ایران مهدی موسوی‏نژاد، بردار همسر محمد علی ابطحی، معاون پیشین محمد خاتمی در منزل خود بازداشت شده است. یکی از بستگان آقای موسوی نژاد خبر بازداست او را تائید کرده است.

او طلبه ای 27 ساله است که در حوزه علمیه قم مشغول به تحصیل است. هنوز خبری از علت دستگیری او یا توسط چه کسانی بازداشت شده در دست نیست.

محمد علی ابطحی عضو مجمع روحانیون مبارز و از مشاوران مهدی کروبی پس از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری بازداشت شد و همچنان در زندان به سر می برد.

روز گذشته نیز مهدی محمودیان و حسین نورانی نژاد دو عضو جبهه مشارکت ایران اسلامی و همچنین مهدی میردامادی، فرزند محسن میردامادی، دبیر کل این جبهه که همچنان در زندان به سر می برد، بازداشت شده اند.

به گزارش وبسایت های نزدیک به اصلاح طلبان خانواده میردامادی گفته‌اند که مهدی میردامادی در ساعت سه صبح روز پنجشنبه در منزل شخصی اش با حکم دادستانی بازداشت شده و ماموران منزل او را تفتیش کرده اند.

گفته می شود که حسین نورانی نژاد، رئیس کمیته اطلاع رسانی جبهه مشارکت ایران اسلامی چهارشنبه شب در منزل یکی از دوستانش بازداشت شده است.

بیشترین تعداد بازداشت شدگان پس از انتخابات در میان گروه های اصلاح طلب به جبهه مشارکت ایران اسلامی مربوط می شود.


آمریکا: ایران به سفیر سوئیس اجازه ملاقات با شهروندان زندانی شده را نمی دهد

واشنگتن تهران را متهم کرده به سفیر سوئیس اجازه نداده با شهروندان دستگیر شده آمریکایی در ایران ملاقات کند.

فیلیپ کراولی دستیار وزیر خارجه آمریکا در روابط عمومی روز جمعه گفت سفیر سوئیس یکبار دیگر در تماس با مقام های ایرانی با استناد به کنوانسیون ژنو خواستار تماس کنسولی با این شهروندان شده است.

سارا شورد، جاشوا فتال و شان باوئر در ژوئیه گذشته در حالیکه برای گردش در طبیعت به مناطق مرزی عراق وایران در نزدیکی شهر حلبچه رفته بودند، وارد ایران شدند و توسط نیروهای مرزی این کشور بازداشت شدند.

ایران و آمریکا بیش از سه دهه است که روابط دیپلماتیک ندارند.

سفارت سوئیس در تهران مسئول حفاظت از منافع آمریکا در ایران است.

فیلیپ کراولی گفت واشنگتن به فشارهای خود برای ایران برای تماس با این گردشگران ادامه خواهد داد.

او افزود مقام های ایرانی حتی اطلاعی از محل نگهداری این سه گردشگر در اختیار آمریکا قرار نداده اند.

مسئولین ایرانی گفته اند همچنان در حال بررسی علت ورود این سه شهروند آمریکایی به داخل خاک ایران هستند.

دولت منطقه ای کردستان عراق و آمریکا نیز ورود این افراد را به خاک ایران غیرعمدی می دانند.

پیش از این هیلاری کلینتون، وزیر خارجه ایالات متحده خواستار آزادی این افراد شده بود.

شان باوئر که ۲۷ سال دارد، یک روزنامه نگار آزاد است که برای پوشش خبری انتخابات کردستان عراق به این منطقه سفر کرده بود.

سارا شورد که ۳۱ سال دارد، دوست دختر شان است و به همراه او در سوریه زندگی می کند و به تدریس زبان انگلیسی مشغول است.

جاشوا فتال، دوست ۲۷ ساله این دو نفر است برای دیدن آنها به خاورمیانه سفر کرده بود.

هر سه گردشگر دانش آموخته دانشگاه کالیفرنیا در برکلی هستند.

سارا شورد، جاشوا فتال و شان باوئر روز سی و یکم ژوئیه پس از سفر به منطقه خوش آب و هوا و جنگلی احمد آوا در نزدیکی شهر حلبچه وارد ایران شدند.

اما تلویزیون ایران در گزارشی عنوان کرد این سه تن پس از بی اعتنایی به هشدارهای ماموران مرزی وارد خاک ایران و بازداشت شدند.

یکی از نمایندگان مجلس ایران هم از تحقیق مسوولان درباره احتمال جاسوس بودن آنها خبر داده است.

دولت آمریکا این اتهام را رد کرده است.


اهود باراک: ایران تهدیدی برای موجودیت اسرائیل نیست

وزیر دفاع اسرائیل ایران را تهدیدی جدی برای موجودیت کشور خود ندانسته است.

روز پنجشنبه، 7 سپتامبر (16 شهریور)، متن سخنان اهود باراک، رهبر حزب کارگر و وزیر دفاع در دولت ائتلافی اسرائیل، در مورد برنامه های هسته ای ایران انتشار یافت که در آن، با اتخاذ موضعی متفاوت از برخی دیگر از مقامات اسرائیلی گفته است که ایران را تهدیدی علیه موجودیت کشور اسرائیل تلقی نمی کند.

آقای باراک در مصاحبه ای که در یدیعوت آهرونوت، روزنامه پر تیراژ اسرائیلی منتشر شده، اعلام کرده که "من از جمله کسانی نیستم که معتقدند مساله ایران، مساله مرگ و زندگی برای موجودیت اسرائیل است."

وزیر دفاع اسرائیل افزود که "اسرائیل کشوری نیرومند است و کسی را نمی بینم که خطری عینی را متوجه این کشور کند."

در همانحال، اهود باراک، با تکرار این اتهام که جمهوری اسلامی در صدد دستیابی به اسلحه اتمی است، حکومت ایران را "جالشی نه تنها برای اسرائیل بلکه برای تمامی جهان" توصیف کرد که جامعه جهانی باید با آن برخورد کند.

در مورد نحوه برخورد با برنامه هسته ای ایران، آقای باراک گفت که اکنون، زمان روی کردن به اقدامات دیپلماتیک اما همراه با تشدید تحریم های بین المللی علیه جمهوری اسلامی است و افزود "بهتر است مذاکره و تشدید تحریم ها همزمان دنبال شود."

آقای باراک همچنین به جامعه جهانی توصیه کرد که موضعی قاطع در برابر کره شمالی اتخاذ کند و افزود که نباید اجازه داد حکومت ایران در عمل، کره شمالی را سرمشق خود قرار دهد و از روش های آن کشور تقلید کند.

اهود باراک اظهار داشت که رژیم کره شمالی پیمان منع گسترش جنگ افزارهای هسته ای - ان پی تی - را بی پروا نقض کرده و در صدد تولید موشک هایی است که برد آنها کشورهای اروپایی و آمریکا را تحت پوشش قرار دهد تا با تهدید جهانیان، امنیت و ثبات خود را تضمین کند.

موضع متفاوت

وزیر دفاع اسرائیل افزود "من به مقامات دولت آمریکا در بالاترین سطوح اعلام می کنم که دولت ایران از نزدیک تحولات و تصمیمات مربوط به کره شمالی را زیر نظر دارد و اگر شما این مشکل را حل نکنید، ایران از این وضعیت نتیجه گیری خود را خواهد کرد."

اظهارات وزیر دفاع اسرائیل با موضعگیری شمار دیگری از مقامات ارشد این کشور در قبال پی آمدهای برنامه های هسته ای ایران برای اسرائیل تفاوت دارد.

اخیرا بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر از حزب راستگرای لیکود، این نظر را تکرار کرد که از نظر اسرائیل، جمهوری اسلامی "بزرگترین تهدید را در طول تاریخ اسرائیل" متوجه این کشور می کند.

در چند سال اخیر، مقامات اسرائیلی به خصوص با تاکید بر سخنان محمود احمدی نژاد در مورد محو اسرائیل از نقشه جهان، بر آنچه که خطر نابودی این کشور معرفی می کنند تاکید نهاده و به این ترتیب، کوشیده اند حمایت افکار عمومی جهان را از سیاست های خود به دست آورند.

گفته می شود اسرائیل در حال حاضر تنها کشور منطقه خاورمیانه با زرادخانه اتمی است.

اگرچه دولت اسرائیل هرگز داشتن کلاهک های اتمی و امکانات پرتاب آنها را رسما تایید نکرده، اما منابع مختلف اتمی بودن اسرائیل را تایید کرده و زرداخانه اتمی این کشور را عاملی بازدارنده در برابر تهدیدی دانسته اند که از سوی دهها کشور عرب و اسلامی متوجه خود می داند.

در مقابل، برخی منابع اسرائیلی گفته اند که دولت جمهوری اسلامی به قواعد بین المللی پایبند نیست و با ساخت تسلیحات اتمی خواهد کوشید بر کشورهای منطقه تسلط یابد و صلح جهانی را به مخاطره اندازد.

دولت جمهوری اسلامی اتهام تلاش برای دستیابی به تسلیحات اتمی در پوشش برنامه های صلح آمیز هسته ای را رد کرده و گفته اند که فعالیت های اتمی این کشور از جمله در زمینه غنی سازی اورانیوم صرفا جنبه غیرنظامی دارد و از جمله حقوق مسلم ایران است.


روسپی گری، زیر پوست شهرهای ایران

براساس آخرین تحقیقات که در رسانه های رسمی در ایران به چاپ رسیده، سن آغاز روسپی گری در این کشور به ۱۲ سال تقلیل یافته است .

روسپی گری زنان از قدیمی ترین شغل های جهان محسوب می شود که قدمت چند هزار ساله دارد، اما مجمع عمومی سازمان ملل در سال ۱۹۴۹ میلادی به قطعنامه ای رای داد که در آن روسپیگری خلاف کرامت انسانی نامیده شد. با این همه، این شغل در برخی از کشورها آزاد است و در کشورهای دیگری نیز ممنوع است و جرم محسوب می شود. ایران در زمره همین کشورها است.

سعید مدنی پژوهشگر اجتماعی شایع ترین سن روسپی گری در ایران را ۱۸ تا ۲۵ سال عنوان می کند و می گوید هر قدر سن شروع روسپی گری پائین باشد خطر برای زنان و دختران بیشتر می شود.

آقای مدنی اضافه کرد "طی یک دهه اخیر به تدیج مسئله شیوع تن فروشی در ایران مورد توجه وزارت بهداشت ودرمان قرار گرفت. علت آن هم نگرانی از تغییر الگوی شیوع ایدز در ایران است. اقدامات درمانی و تشخیصی هم انجام می شود. مانند انجام تست اچ آی وی رایگان، مشاوره، توزیع سرنگ و کاندم رایگان. به هرحال حجم خدمات بسیار کمتر از میزان مورد نیاز است."

دختر شانزده ساله ای که از ۱۴ سالگی روسپی گری می کند، می گوید خانواده های این افراد اکثرا از هم پاشیده اند. او ادامه می دهد "ساعت کار ما متفاوت است، صبح کاری، شب کاری که درآمدش هم بیشتر است و ما "وسط کار" یعنی غروب ها هم کار می کنیم.. پوشش هم به سبک کار بستگی دارد و آنهایی که بیشتر دنبال مشتری هستند، لباس مارک دار می پوشند، البته ما پول لباس مارک دار نداریم، مارک رو از بیرون می خریم، رو کفش می زنیم."

این دختر در مورد افرادی که به او مراجعه می کنند می گوید "مشتری ها هم فرق دارند، پولدار و بی پول، اونهایی که من سروکار دارم، اکثرا مجرد و فروشنده یا کفاش هستند. خونه های آنها هم تو مرکز شهر است، ونک، سرسبیل، بهارستان."

برخی کارشناسان بر این باورند که این پدیده در ایران به دلیل مشکلات اقتصادی است، اما آقای مدنی نظری متفاوت دارد و می گوید "به تدریج گروه دیگری هم به این زنان افزوده شدند آن هم کسانی هستند که به دلیل دست یابی به شرایط زندگی بهتر به روسپی گری روی می آورند. "

"م "یکی دیگر از روسپی ها در تهران است که ۲۱ سال دارد و هفت سال است که به این کار مشغول است و توضیح می دهد "من روزها از سالمندان پرستاری و شب ها کار می کنم. الان اکثرا همه از روی ماهواره هر خدماتی که اونجا می دهند را می خواهند. راه جلب مشتری از طریق تلفن و یا در خیابان و پاساژ است. آنهایی که در خیابان می روند تازه کارند، اما تلفنی ها امن تر و هم گرونتر هستند. خانم هایی هم هستند که محلی دارند که برای حفظ امنیت آنها است."


روسپیگری در ایران جرم است اما مجازاتی که برای آن در نظر گرفته می شود در موارد مختلف متفاوت است به اعتقاد کارشناسان باید برای این پدیده در ایران راهکاری اندیشیده شود، چون حتی در شرایطی که فرد مجرم محسوب می شود، یک انسان و نیازمند دریافت خدمات است.

سعید مدنی در این مورد می گوید "نگاه قانون گزار ایرانی به این پدیده نگاه جرم انگارانه است. رویکرد مقابل آن هم جرم زدایانه است. به این معنی که در بعضی کشورها جرم تلقی نشده است. رویکرد میانه ای هم وجود دارد که در عین جرم بودن خدماتی به این زنان ارائه شود تا وضعیت آنها و مشتریانشان وضعیت پر خطری نباشد."

خانم ۳۸ ساله ای که دو سال است تن فروشی می کند، می گوید "شبها برای کار موقعیت خوبی است. قیمت هم براساس زیبایی، هیکل و بلد بودن فرق دارد. داشتن مکانی برای زنان بسیار مهم است چون احساس امنیت می کنند. ضمنا در مبلغ و کلاس کار هم تاثیر دارد. ولی اگر شرایط اقتصادی بد باشه تاثیرش هم منفی خواهد بود، از وقتی ماهواره و فیلم سکسی آمده تقاضا بالاتر رفته. مردان متاهل بیشتر متقاضی هستند محل سکونتشان را هم نمی دونیم، چون اکثرا جاهایی می برند که خطر نداشته باشد."

روسپی گری پدیده ناهنجار اجتماعی است و کارشناسان برای رسیدگی به شرایط و وضعیت این افراد به دلیل قوانین مختلف و نگاه های سنتی با مشکلاتی روبرو هستند. گروهی از کارشناسان بر این باورند که باید به این زنان خدماتی ارائه شود تا بتوان به نوعی از پیشرفت این پدیده جلوگیری کرد اما در عین حال برخی دیگر معتقدند که هر نوع خدماتی به این افراد به منزله تشویق به فعالیت آنهاست.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

سلام
از اینکه نظر خود را راجع به این نوشته اعلام می کنید، متشکریم.
در اولین زمان ممکن پاسخ شما را خواهیم داد.
-------------------------------------------------
Hi.
Tank you for your comment about this post.
Answer your comment ASAP

آخرين آخبار