رئیس جمهوری ایران از گفت و گوی دوجانبه انجام شده میان نمایندگان ایران و آمریکا در ژنو استقبال کرده و گفته است که چارچوب آن را قبول دارد.
محمود احمدی نژاد روز چهارشنبه ۱۵ مهر (۷ اکتبر) پس از جلسه هیأت دولت در جمع خبرنگاران گفت: "برای تعامل حد و مرزی نگذاشته ایم، جز رژیم صهیونیستی. نماینده آمریکا خواسته که مذاکره ای بشود و آقای جلیلی هم استقبال کرده و اتقافا مذاکراتشان هم مذاکرات خوبی بوده است".
سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و مذاکره کننده ارشد هسته ای ایران روز پنجشنبه ۹ مهر (اول اکتبر) در حاشیه مذاکرات ایران و گروه ۱+۵ در ژنو، با ویلیام برنز، معاون وزیر امور خارجه آمریکا به صورت دو جانبه گفت و گو کرده بود.
رئیس جمهوری ایران می گوید که این گفت و گو دارای "چارچوب منطقی روشن" و بر پایه "احترام و عدالت" بوده است.
یان کلی، یکی از سخنگویان وزارت امور خارجه آمریکا همان روز گفته بود که آقای برنز در دیدار با آقای جلیلی، "نگرانی های جامعه بین المللی" در مورد برنامه هسته ای ایران، موضوع حقوق بشر و مسئله شهروندان آمریکایی که در بازداشت مقامات ایران به سر می برند را مطرح کرده است.
اما اکنون آقای احمدی نژاد می گوید که دو طرف در مورد موضوعات مطرح شده در "بسته پیشنهادی" ایران، از جمله "خلع سلاح جهانی، بهره مندی همه ملت ها از فناوری هسته ای و دیگر فناوری های پیشرفته و خرید سوخت برای رآکتور تهران" گفت و گو کرده اند.
رئیس جمهوری ایران همچنین در پاسخ به سئوال خبرنگاران در مورد "درخواست وزارت خزانه داری آمریکا برای تشدید تحریم ایران و فشار این کشور علیه پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی"، گفت: "این خیلی خبر خوبی است! مگر آنها که به سازمان تجارت جهانی پیوسته اند سود کرده اند".
او در عین حال گفت: "در ایران آزادی هست و اظهارنظرهای گوناگون می شود. لابد در آمریکا هم این طور است و افراد سلایق مختلف دارند".
آقای احمدی نژاد همچنین گفت که نمی توان به انعکاس اظهارات مقامات آمریکایی در رسانه های خبری اعتماد کرد: "برخی رسانه های اروپایی از این که گامی به جلو برداشته شده و خود آنها دارند عقب می مانند [ناراحت هستند]، من زیاد دیده ام که یک اظهارنظر را به گونه ای دیگر تیتر زده و قلب کرده اند، اما وقتی به سراغ متن اصلی می رویم، می بینیم چیزی نیست... اصلا ممکن است فردی یک احتمال را گفته باشد".