آخرین اخبار سانی نیوز

۱۳۸۸ بهمن ۸, پنجشنبه

جمهوری اسلامی ۲ مخالف حکومت را کشت


روزنه : با تمام قوا ماشین جنایت جمهوری اسلامی را خرد کنیم
سحرگاه امروز پنج شنبه ۲۸ ژانویه برابر با ۸ بهمن، جمهوری اسلامی دو نفر از مخالفین حکومت اسلامی را به دار کشید. محمد رضا علی زمانی و آرش رحمانی از معترضین حکومت اسلامی بودند که پس از شکنجه های فراوان و وادار کردن آنها به اقرار به فعالیتهای انجام نشده، سحرگاه امروز به دار آویخته شدند. همچنین دادسرای عمومی و انقلاب تهران خبر از محکومیت ۹ نفر از معترضین به اعدام را داده و اعلام کرده است که احکام اعدام این ۹ نفر پس از قطعیت احکام به مرحله اجرا گذاشته خواهد شد.
محمد رضا زمانی و آرش رحمانی هر دو مدتها قبل خیزش های انقلابی اخیر دستگیر شده اما به منظور ارعاب و تحمیل خفقان بیشتر به جامعه و در هراس از رشد و گسترش اعتراضات بیشتر درست دو هفته قبل از ۲۲ بهمن به دار کشیده شدند. محمدرضا زمانی و آرش رحمانی در طول دوران زندان خود مورد شکنجه های زیادی قرار گرفته بودند. آرش رحمانی قبلا اعلام کرده بود که جمهوری اسلامی برای فشار و شکنجه روانی به او پدر و خواهر باردارش را بازداشت کرده و آزادی هر دو را در گرو اعترافات ساختگی آرش قرار داده بودند.
صادر کننده حکم اعدام این دو نفر و سایر مخالفین سیاسی حکومت اسلامی سعید مرتضوی است. همان جلاد کهریزک که جنایتها و چکنجه ها و تجاوزاتش به زندانیان چنان رسوایی و فضاحتی به بار آورده که داد و فغان یاران حکومتی اش را نیز برانگیخته است.

مردم
جمهوری اسلامی قصد دارد با این اعدامها جلوی اعتراضات به حق مردم را بگیرد. هدف جمهوری اسلامی از این اعدامها همچون گذشته، فقط این است که بکشد تا بتواند بماند و بیشتر شکنجه دهد و بیشتر بکشد.
باید با تمام قوا در مقابل کل این دستگاه تولید جنایت جمهوری اسلامی ایستاد. باید این سلاح بقای جمهوری اسلامی از چنگش بیرون کشید. باید با تمام قوا برای به زیر کشیدن این دولت جنایتکار به میدان آمد و اعتراض کرد.
کمیته بین المللی علیه اعدام مردم را در سراسر جهان فرا میخواند که با برگزاری مراسمهای یادبود محمد رضا زمانی و آرش رحمانی وسیعا به اعدامهای جمهوری اسلامی اعتراض کنند.
کمیته بین المللی علیه اعدام همچنین از تمام دولتها و سازمان های بین المللی میخواهد که فورا به مقابله جدی با اعدامها برخاوسته و سفارتخانه های جمهوری اسلامی را بسته و این حکومت آدم کش را از تمام مجامع بین المللی اخراج کنند.

کمیته بین المللی علیه اعدام
۲۸ ژانویه ۲۰۰۹

حکم اعدام برای 11 نفر از متهمان اغتشاشات


تاريخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۸۸
ایسنا: در پي اغتشاشات و اقدامات ضدانقلابي و ساختارشكنانه ماه‌هاي اخير به خصوص در روز عاشورا، شعب دادگاه‌هاي انقلاب اسلامي تهران به اتهامات تعدادي از متهمان رسيدگي و 11 نفر را به اعدام محكوم كردند.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني دادسراي عمومي و انقلاب تهران، در همين راستا حكم دو نفر از اين تعداد به نام‌هاي محمدرضا علي‌زماني و آرش رحماني‌پور كه به تاييد دادگاه تجديدنظر تهران رسيده بود سحرگاه امروز (پنج شنبه) اجرا شد و محكومان به دار مجازات آويخته شدند.

اين گزارش مي‌افزايد: احكام 9 نفر ديگر از محكومان اغتشاشات ماه‌هاي اخير نيز در مرحله تجديدنظرخواهي است كه در صورت قطعيت احكام صادره، طبق مقررات نسبت به اجراي حكم اقدام خواهد شد.

اتهام محاربه و تلاش براي براندازي نظام جمهوري اسلامي و عضويت در گروهك مسلح ضد انقلابي انجمن پادشاهي ايران و گروهك تروريستي منافقين، از جمله اتهامات اين محكومان است.

هشدار سازمان مجاهدین انقلاب نسبت به احتمال ادامه خط ترور


پنجشنبه, ۸م بهمن, ۱۳۸۸
کلمه: در پی اقدامات تروریستی و مشکوک اخیر، خصوصاً ترور شهید سیدعلی موسوی و استاد شهید علیمحمدی و به دنبال برخی اظهار نظرات اصولگرایان که ادامه ترورهای مذکور و همچنین اهداف بعدی آن را نیز پیش بینی کرد، سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی ایران با صدور بیانیه ای ضمن محکوم ساختن این اقدامات تروریستی و اظهار نظرهای صورت گرفته اخیر، خواستار جدیت نهادهای امنیتی و اطلاعاتی کشور در شناسایی و معرفی عاملان ترورهای مشکوک اخیر شد.
متن کامل این بیانیه به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان در پی می آید:
بسم الله الرحمن الرحیم
أن النبی ص قال: إن الإیمان قید الفتک‏
پیامبر بزرگوار(ص): ایمان به خداوند با ترور نسبتی ندارد.(بحارالأنوار،ج ۴۵: ۹۶)
ملت شریف ایران
بیش از دو هفته از ترور دکتر مسعود علی محمدی می گذرد و به رغم اخبار اولیه مبنی بر یافتن سرنخ هایی از این جنایت، هنوز از هویت آدم کشان خبری نیست. دکتر علی محمدی اولین قربانی تروریسم کور نیست. شواهد و قرائن بسیاری حاکی از آن است که نه این اقدام یک ترور کور بوده و نه احتمالاً با این ترور پرونده ترور ها بسته خواهد شد. پیش از شهید علی محمدی، مرحوم سید علی موسوی به دست آدم کشان حرفه ای ترور شد.

وصیت منتظری: پاکسازی جمهوری اسلامی از ولایت جائر


تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۸۸
سپهر سعادت

شبکه جنبش راه سبز(جرس):انگشت شمارند انسانهایی که با مرگ خود حیاتی تازه بیافرینند و دوستان و دشمنان تازه پیدا کنند.انسانهایی که مرگشان پیام آور آگاهی برای گروهی باشد و کابوس گروهی دیگر.آیت الله العظمی منتظری یکی از این انسانهای انگشت شمار بود.مرگ او یادآور تمثیل ققنوس آن پرنده اسطوره ای است که از خاکسترش ققنوسی دیگر زاده می شو.پرنده ای که جاودانه و نامیراست.


شمشیر به روی روحانیت مستقل
از صبح 29 آذرماه که خبر درگذشت آیت الله العظمی منتظری میلیون ها نفر را در سراسر ایران داغدار و سیاه پوش کرد تا امروز که هنوز داغ این مرگ تازه است رخدادهای کوچک و بزرگی به وقوع پیوسته است.دشمنان همیشگی این مرجع عالی قدر شیعه آشکاراتر از گذشته دشمنی کرده اند و در عوض جماعت دوستان و همدلان وی روز به روز بیشتر شده اند.
حکومت در تشویش از میراث فکری آیت الله العظمی منتظری شمشیر خود را برای دیگر روحانیون مستقل از رو کشیده و آنها را خانه نشین کرده است.آیت الله صانعی،آیت الله طاهری اصفهانی،آیت الله بیات زنجانی وآیت الله دستغیب تنها تنی چند از روحانیون بلندپایه و مستقلی هستند که پس از درگذشت آیت الله العظمی منتظری مورد تضییقات مضاعف قرار گرفته اند.
خانه آیت الله صانعی برای چند روز پیاپی آماج حمله لباس شخصی های طرفدار حکومت بود.دیوارهای مجاور این خانه پر شد از شعارهای مرده باد و زنده باد و همگی در تایید رهبری آیت الله خامنه ای و در رد روحانیت مستقل. تابلوهای دفاتر وی نیز در این شهر و آن شهر مورد حمله لباس شخصی ها قرار گرفت و او این چنین به یک حبس خانگی غیررسمی درآمد. در همین اثنا بود که آیت الله صانعی از سوی یکی از تندروترین تشکل های روحانی وابسته به حکومت یعنی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم خلع مرجعیت شد تا عمق دشمنی حکومت با روحانیون مستقل روشن شود
در اصفهان نیز آنچه بر آیت الله طاهری رفت دست کمی از سرگذشت پیش آمده برای آیت الله صانعی نداشت.لباس شخصی ها مراسمی که قرار بود برای بزرگداشت آیت الله العظمی منتظری در مسجد امام اصفهان برگزار شود را با ضرب و شتم صدها عزادار این مرجع تقلید لغو کردند و هم زمان خانه آیت الله طاهری را به محاصره درآوردند.در شیراز مسجد قبا را که مامن همیشگی آیت الله دستغیب بوده پلمپ کردند و در نگرانی از روشنگریهای این مرجع مستقل در روز 13 دی اجازه پرواز وی از تهران به شیراز را ندادند.این ها تنها بخش کوچکی از مصایبی بود که حکومت در پیامد درگذشت آیت الله العظمی منتظری برای روحانیون مستقل ایجاد کرد.
بازداشت ده ها نفر از مشتاقان آیت الله منتظری در قم و تهران و بازداشت صدها نفر در اصفهان گوشه ای دیگر از این مصایب است. از آن جمله احمد قابل و عماد الدین باقی قابل ذکرند، که اولی در راه شرکت در مراسم تشییع استادش بازداشت شد و دومی به دلیل مصاحبه با مقتدایش. هنوز خیل فراوانی از کسانی که تنها به جرم شرکت در مراسم درگذشت آیت الله العظمی منتظری بازداشت شده اند در زندان به سر می برند و حکومت بیش از هر زمان کابوس دامن گیر شدن تفکر رهبر معنوی جنبش سبز را دارد.این نگرانی به حدی است که اکنون آیت الله هاشمی رفسنجانی نیز به دلیل همراهی نکردن با رفتارهای حکومت طی ماه های اخیر تهدید به انزوا شده است.پیام اخیر آقای یزدی رییس سابق قوه قضاییه و دبیر جامعه مدرسین به او به حد کافی روشنگر است.آقای یزدی به آیت الله هاشمی پیام داده که دلمان نمی خواهد سرنوشت آقای منتظری برای شما تکرار شود.تهدید هاشمی به انزوا یعنی که حکومت مدام در حال صف بندی های تازه با مخالفان است و قرائن و شواهد هم حاکی از آن است که هر روز نیز بر خیل این مخالفان افزوده می شود.

کابوسی که به واقعیت بدل شد
تنها هفت روز پس از درگذشت آیت الله العظمی منتظری یعنی در عاشورای خونین تهران یک شعار طنین انداز شد:"منتظری مظلوم راهت ادامه دارد."کابوس حکومت به واقعیت بدل شد.هزاران هزار هوادار جنبش سبز پس از برگزاری باشکوه تشییع پیکر آیت الله العظمی منتظری نام او را در خیابان فریاد زدند و حکومت با سرکوب خونین تظاهرات به مخالفان خود ثابت کرد که بدیهی ترین شعائر دینی را نیز می تواند برای حفظ قدرت زیر پا بگذارد. مخالفان یاد آیت الله العظمی منتظری افتادند که در پاسخ به پرسش های فقهی محسن کدیور گفته بود "جور، مخالفت عمدى با احكام شرع و موازين عقل و ميثاق‏هاى ملى است كه در قالب قانون درآمده باشد و كسى كه متولى‏ امور جامعه است و بدين‏گونه مخالفت مى‏ورزد جائر و ولايتش جائرانه است" این پاسخ حتی برای آنها که عمل سیاسی را فارغ از دغدغه های دینی دنبال می کنند مایه دلگرمی و تسلای خاطر بوده است.آیت الله العظمی منتظری در همراهی تمام عیار خود با مطالبات دموکراتیک مردم به اصلی ترین منادی سازواری دین و دموکراسی طلبی تبدیل شده و حتی حالا که دیده از جهان خاکی فروبسته است دیدگاه هایش طنین قدرتمندتری یافته است.نام او در ذهن میلیونها هوادار جنبش سبز حک شده است و شبکه های اجتماعی گسترده این جنبش در تبلیغ و تکثیر دیدگاه هایش تلاش می کنند.بدنه جنبش سبز با آموزه هایی که از آیت الله العظمی منتظری گرفته اند جانب روحانیت مستقل از حکومت را گرفته و از آنها حمایت می کنند.هواداران جنبش سبز چنان که در مراسم تشییع پیکر آیت الله منتظری شعار می دادند وصیت او را عمل در راستای یک هدف می دانند؛پایان این دیکتاتوری و به زبان فنی پاکسازی جمهوری اسلامی از ولایت جائر.


درخواست احمدخاتمی ازهاشمی: منتشرنکنید


کلمه:سیداحمد خاتمی تلاش برای منصزف کردن هاشمی رفسنجانی از انتشار اطلاعات ناگفته در مورد آیت الله محمد یزدی را آغاز کرد.
به گزارش وب سایت سفیر وابسته به اصولگرایان ،بعد از ادامه یافتن و اوج گرفتن سخنان تند آیت‌الله محمد یزدی علیه هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام که تا پیش از این جوابی جز سلام و آرزو برای بازیابی سلامت یزدی نداده بود، گفت که به صورت مکتوب در مورد برخی مسائل رئیس جامعه مدرسین در زمان امام، انتخاب رهبری و قوه قضائیه توضیحاتی خواهد داد.
بعد از انتشار این سخنان رئیس مجلس خبرگان رهبری، سید احمد خاتمی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم که رابطه نزدیکی با محمد یزدی دارد با آیت‌الله هاشمی رفسنجانی برای عدم انتشار این نامه رایزنی کرده است.
خاتمی در این تماس به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفته است که مطالبی که آقای یزدی مطرح کرده است، مطالب صحیح و درستی نبوده و این کار اشتباه بوده است.
او افزوده است که با توجه به این‌که آقای یزدی هم اشتباه خود را پذیرفته است و تاکید کرده است که دیگر این موارد را تکرار نمی‌کند و همچنین با توجه به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری و اینکه در آستانه دهه فجر هستیم از شما می‌خواهیم که این نامه را منتشر نکنید.
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی نیز در پاسخ به احمد خاتمی گفته است که او این نامه را نوشته و آماده انتشار است و این نامه نه برای مسائل شخصی که برای مصحلت نظام نوشته شده است.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به احمد خاتمی نگفت که این نامه را قطعا منتشر می‌کند یا نمی‌کند.

مهدی کروبی:این دولت از آنجا که برآمده از رای مردم نیست، قادر به ادامه کار نخواهد بود


تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۸۸
اشکال من و مردم معترض در مشروعیت احمدی نژاد همچنان باقی است

جنبش راه سبز (جرس): مهدی کروبی خطاب به احمد جنتی اعلام کرد: فریاد امروز مردم ایران پاسخی است به خیانت شما به رای مردم، قانون اساسی و آرمان امام و شهدا که اصل انتخابات را از اساس بی معنا کردید و جمهوریت نظام را به مسلخ بردید.


دبیر کل حزب اعتماد ملی در گفتگو با سحام نیوز، ارگان حزب اعتماد ملی، در خصوص سخنانش درباره استقرار دولت احمدی نژاد توضیحاتی داد. او در پاسخ به این سوال که آیا سخن شما به معنی عقب نشینی از مواضع و ورود به فصل تازه ای است؟ گفت: برای من بسیار عجیب است که افراد صاحب نظر از عبارت صریح و روشن من چیز دیگری برداشت کردند. من از صاحبنظران می خواهم به مقدمه و موخره جمله من دقت کنند. من بر اشکالات خود نسبت به انتخابات و نتایج آن که محصول تقلب و مهندسی آرا بوده است، تاکید داشته و دارم. با این وجود آقای احمدی نژاد رئیس دولت است که علیرغم تمامی اعتراضات مراحل کسب قوه مجریه را طی و لذا باید پاسخگوی عملکرد خود باشد.

مهدی کروبی توضیح داد: در حال حاضر داخل و خارج، موافق و مخالف از او بعنوان رئیس دولت نظام یعنی کسی که قوه مجریه را در دست دارد، نام می برند. لذا آنچه در اختیار رئیس قوه مجریه است را از او مطالبه می کنند. این نکته جدیدی نیست و به هیچ وجه به معنای عقب نشینی از مواضع گذشته نیست. همانطور که در سایر کشورها افرادی که قدرت را به دست می گیرند، صرف نظر از چگونگی کسب آن، از آنان با عنوان مربوطه شان یاد می شود. اشکال من و مردم معترض در مشروعیت این قدرت همچنان بقوت خود باقی است و هنوز هم معتقدم حق مردم در تعین سرنوشتشان در انتخابات دهم نادیده گرفته شده است. اگر انتخابات سالم برگزار می شد و شورای نگهبان به واقع پاسدار قانون اساسی بود، نتیجه چیز دیگری بود و کشور و مردم این مقدار هزینه نمی دانند. همانطور که قبلا هم گفته ام این دولت از آنجا که برآمده از رای مردم نیست، قادر به ادامه کار نخواهد بود.

وی درباره اظهارات اخیر جنتی گفت: آقای جنتی و دوستانشان این هنر را داشتند که جایگاه حقوقی شورای نگهبان در قانون اساسی را به این وضعیت اسفبار برسانند ایشان ادعای تقلب را مضحک و مدعی خیانت به کشور شدند اما کیست که نداند آنکه به این انقلاب، خون شهدا، امام و مردم عزیز ایران خیانت کرد ایشان هستند که کار کشور و انقلاب را به جائی رسانده که برگزاری یک مراسم ختم هم باید با حضور پلیس ضد شورش و لباس شخصی ها انجام شود. انتصابی کردن انتخابات و رد صلاحیت های گسترده نیروهای با کفایت این کشور در انتخابات های متعدد مانند خبرگان رهبری، مجلس شورای اسلامی و ریاست جمهوری و اعلام نتایج به دلخواه وحتی جابجائی پس از اعلام نتایج از شاهکار ایشان است که قطعا این خیانت نه تنها در نزد خود ایشان بلکه در نزد مردم پوشیده نیست.
کروبی خطاب به جنتی گفت: آقای جنتی فریاد امروز مردم ایران پاسخی است به خیانت شما به رای مردم، قانون اساسی و آرمان امام و شهدا که اصل انتخابات را از اساس بی معنا کردید و جمهوریت نظام را به مسلخ بردید.

عبدالله نوری با میرحسین موسوی دیدار کرد


پنجشنبه, ۸م بهمن, ۱۳۸۸
کلمه: عبدالله نوری،با میرحسین موسوی ملاقات کرد.
به گزارش جرس، در این دیدار که در دفتر میرحسین موسوی صورت گرفت طرفین درباره ادامه جنبش در چهارچوب قانون اساسی تبادل نظر کردند.
عبدالله نوری، وزیر کشور دولت های هاشمی و خاتمی و مدیرمسول روزنامه توقیف شده خرداد است که برای تسلیت درگذشت سید علی موسوی خواهرزاده میرحسین به دیدار وی رفته بود.
نوری همچنین رئیس اولین شورای شهر تهران بود.

مکان و زمان برگزاری مراسم بزرگداشت آیت الله العظمی منتظری


تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۸۸
جنبش راه سبز (جرس): مراسم چهلمین روز درگذشت فقیه آزادیخواه، آیت الله العظمی منتظری روز پنجشنبه و جمعه در شهرهای تهران، اصفهان، شیراز، قم ، نجف آباد و... برگزار می شود.


به گزارش نوروز، این مراسم در تهران روز پنجشنبه و هنگام اذان مغرب در حسینیه ارشاد، دارالزهرا، مساجد قبا، امامزاده صالح،جامع شهرک غرب و مسجد الجواد برگزار خواهد شد.
در قم نیز بیت معظم له روز جمعه مراسمی را از ساعت 3 تا 5 بعد از ظهر در محل دفتر و بیت ایشان برگزار خواهد کرد.
همچنین در نجف آباد، زادگاه این فقیه عالیقدر نیز فردا؛ 5شنبه در مسجد بازار این شهر از ساعت 9 تا 11 صبح و عصر این روز از ساعت 3 الی 5 در حسینیه اعظم نجف آباد برگزار میشود.
روز جمعه نیز مردم سبز تهران از ساعت 3 تا5 بعدازظهر در بهشت زهرای تهران گرد هم می آیند تا یاد این مجاهد راه آزادی را گرامی بدارند.
از سوی دیگر، از آنجایی که پس از مراسم باشکوه و بی‌سابقه تشییع پیکر آن عالم وارسته در قم، امکان برگزاری آزادانه دیگر برنامه‌های یادبود و مراسم ختم و هفتم به بیت مکرم و دوستداران ایشان در سراسر کشور داده نشد، به نظر می‌رسد برگزاری برنامه‌های ویژه به مناسبت چهلمین روز درگذشت ایشان در شهرهای مختلف نیز با موافقت مسئولان اجرایی و امنیتی همراه نخواهد شد.
از این رو، مردم سبز در شهرهای مختلف کشورمان می توانند روز پنجشنبه 8 بهمن نماز مغرب را در بزرگترین یا سبزترین مسجد شهر محل سکونت خود اقامه کنند و با برگزاری نماز جماعت و قرائت فاتحه و آیاتی از قرآن مجید یاد آن مرجع گرانپایه را گرامی بدارند.
در این طرح که از سوی "ندای سبز آزادی" پیشنهاد شده است، از مردم سبز کشورمان خواسته شده تا در این مراسم از سردادن شعار سیاسی و هرگونه اقدامی که موجب تنش شود، خودداری کنند.
مساجد پیشنهادی برای اقامه نماز مغرب روز پنجشنبه:
تهران:
حسینیه ارشاد، مسجد قبا، مسجد جامع شهرک غرب، مسجد الجواد، دارالزهرا و مسجد امامزاده صالح
مشهد:
حرم حضرت امام رضا(ع) - صحن امام خمینی (خانوادگی)
شیراز:
مسجد قبا (آتشیها) (مسجد آیت‌الله سید علی‌محمد دستغیب)
قم:
بیوت آیات عظام منتظری و صانعی (بلوار شهید محمد منتظری)
اصفهان:
مسجد اعظم حسین آباد اصفهان
نجف‌آباد:
حسینیه اعظم نجف آباد
در دیگر شهرها بزرگ‌ترین مسجد شهر (مسجد جامع) یا سبزترین مسجد شهر بهترین انتخاب خواهد بود.

عقب نشینی در کار نیست/آقای‌جنتی فریاد امروز مردم‌پاسخی است به خیانت شما به رای مردم


پنجشنبه, ۸م بهمن, ۱۳۸۸
کلمه:سایت سحام نیوز وابسته به حزب اعتماد ملی گفت و گویی با حجت الاسلام مهدی کروبی انجام داده که به شرح زیر است:
آقای کروبی اخیرا خبری از شما مبنی بر اسقرار دولت آقای احمدی نژاد نقل شد که برداشت های مختلفی را بدنبال داشت. مهمترین برداشتی که ذهن بسیاری از افراد را مشغول کرده عقب نشینی و عدول از مواضع پس از انتخابات شما است. آیا سخن شما به معنی عقی نشینی از مواضع و ورود به فصل تازه ای است؟
برای من بسیار عجیب است که افراد صاحب نظر از عبارت صریح و روشن من چیز دیگری برداشت کردند. من از صاحبنظران می خواهم به مقدمه و موخره جمله من دقت کنند. من بر اشکالات خود نسبت به انتخابات و نتایج آن که محصول تقلب و مهندسی آرا بوده است، تاکید داشته و دارم. با این وجود آقای احمدی نژاد رئیس دولت است که علیرغم تمامی اعتراضات مراحل کسب قوه مجریه را طی و لذا باید پاسخگوی عملکرد خود باشد. در حال حاضر داخل و خارج، موافق و مخالف از او بعنوان رئیس دولت نظام یعنی کسیکه قوه مجریه را در دست دارد، نام می برند. لذا آنچه در اختیار رئیس قوه مجریه است را از او مطالبه می کنند. این نکته جدیدی نیست و به هیچ وجه به معنای عقب نشینی از مواضع گذشته نیست.
همانطور که در سایر کشورها افرادی که قدرت را به دست می گیرند، صرف نظر از چگونگی کسب آن، از آنان با عنوان مربوطه شان یاد می شود. اشکال من و مردم معترض در مشروعیت این قدرت همچنان بقوت خود باقی است و هنوز هم معتقدم حق مردم در تعین سرنوشتشان در انتخابات دهم نادیده گرفته شده است. اگر انتخابات سالم برگزار می شد و شورای نگهبان به واقع پاسدار قانون اساسی بود، نتیجه چیز دیگری بود و کشور و مردم این مقدار هزینه نمی دانند. همانطور که قبلا هم گفته ام این دولت از آنجا که برآمده از رای مردم نیست، قادر به ادامه کار نخواهد بود.
شما اشکال به شورای نگهبان کردید در حالیکه آقای جنتی در جدیدترین اظهار نظر خود گفته اند جمهوری اسلامی یکی از سالم ترین انتخابات را برگزار کرد. ایشان ادعای تقلب از سوی افراد در داخل و خارج از کشور را ادعائی مضحک و احمقانه دانسته اند و خاطر نشان کردند که این افراد خود فروخته خیانتی کردند که تاکنون هیچ کس نکرده است. نظر شما در ارتباط با این اظهارات که توهین صریح به ملت و بزرگان این کشور چیست؟
بله من هم اظهارات آقای جنتی را خواندم. آقای جنتی نزدیک به سی سال است در شورای نگهبان هستند و سال های زیادی را دبیر و نقش تعین کننده ای در این شورا داشتند. آقای جنتی و دوستانشان این هنر را داشتند که جایگاه حقوقی شورای نگهبان در قانون اساسی را به این وضعیت اسفبار برسانند. ایشان ادعای تقلب را مضحک و مدعی خیانت به کشور شدند اما کیست که نداند آنکه به این انقلاب، خون شهدا، امام و مردم عزیز ایران خیانت کرد ایشان هستند که کار کشور و انقلاب را به جائی رسانده که برگزاری یک مراسم ختم هم باید با حضور پلیس ضد شورش و لباس شخصی ها انجام شود.
انتصابی کردن انتخابات و رد صلاحیت های گسترده نیروهای با کفایت این کشور در انتخابات های متعدد مانند خبرگان رهبری، مجلس شورای اسلامی و ریاست جمهوری و اعلام نتایج به دلخواه وحتی جابجائی پس از اعلام نتایج از شاهکار ایشان است که قطعا این خیانت نه تنها در نزد خود ایشان بلکه در نزد مردم پوشیده نیست. آقای جنتی فریاد امروز مردم ایران پاسخی است به خیانت شما به رای مردم، قانون اساسی و آرمان امام و شهدا که اصل انتخابات را از اساس بی معنا کردید و جمهوریت نظام را به مسلخ بردید.

کسانی که بعد از مرگشان، دوباره میان مردم متولد می شوند


تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۸۸
حمید تکاپو

شبکه جنبش راه سبز(جرس): چهلمین روزِ درگذشتِ مجاهد نستوه آیت الله العظمی حسینعلی منتظری، پدر معنوی جنبش سبز که رحلتش نیز چون زیستنش حامی و گرمی بخش جنبش آزادیخواهانه مردم ایران است، فرصتی داد برای مرور کوتاهی بر حیات سیاسی پرُ برکت ایشان. حیاتی که به سبب تاثیرگذاری، در زمان جاری و ساری بوده و بنا به قول مرحوم دکتر علی شریعتی، برخی به سببِ رفتار و روشی که دارند، "بعد از مرگشان تازه در میان مردم جامعه متولد خواهند شد. "  


سالهای مبارزه و زندان و تبعید

مرحوم آیت الله منتظری که دوران جوانی خود را در محضر آیت الله محمدحسین بروجردی، آیت الله روح الله خمینی و علامه محمدحسین طباطبایی تلمذ نموده و در عنفوان جوانی به درجه‌ اجتهاد رسیده بود و از مدرسان عالی رتبه حوزه قم محسوب می شد، چهار مرتبه در جریان مبارزات سیاسی قبل از انقلاب دستگیر و تبعید گردید و به دفعات زندگی مخفی و حبس های طولانی را تحمل نمود و مدتها زیر نظر ماموران حکومت وقت قرار داشت.
معظم له پیش از انقلاب از جمله نزدیکان آیت الله خمینی بود و در زمان تبعید رهبر فقید انقلاب به نجف، نماینده تام الاختیار وی در ایران شد.
آیت‌الله منتظری بدلیل ادامه فعالیتهای سیاسی در دورانی که به مسجد سلیمان، نجف آباد، طبس، خلخال و سقز تبعید شده بود، و همچنین ایراد نطقهای انتقادی، سال ۱۳۵۴ برای آخرین بار دستگیر و به تحمل ده سال حبس محکوم شد.
وی در زندان نیز همراه با آیت الله سید محمود طالقانی،‏ ‏مهدوی کنی، هاشمی رفسنجانی، لاهوتی و دیگران، دست به فعالیتهای اعتراضی مختلف از جمله برگزاری نماز جمعه انتقادی زدند.

راهکارهای مبارزه با کنترل ایمیل که رژيم ادعا میکند - حتما بخوانيد !!!

ایران پرس نیوز: سرکرده نیروی انتظامی رژیم روز جمعه گفته است که از این پس ایمیل های کاربران اینترنت در ایران کنترل می شود و با افرادی که از طریق ایمیل دیگران را تشویق به حضور در تجمعات می کنند، برخورد خواهد شد.
اول باید متذکر شد که دسترسی به ایمیل یک شخص و خواندن اطلاعات آن کاری بسیار دشوار، وقت گیر و پرهزینه است که امروزه تنها برای ردگیری افراد خاص و گردانندگان باندهای بزرگ تبهکار و اعضای گروههای تروریستی توسط سرویس های امنیتی برخی کشورها بکار گرفته میشود و در هیچ کجای جهان هیچ دولتی نمیتواند ایمیل تمامی شهروندان را کنترل کرده و آنها را زیر نظر بگیرد.
باید توجه داشت که کاربران اینترنت در ایران از سوی منابع دولتی دستکم 21 میلیون نفر اعلام شده اند و کافیست تجسم کنیم که فقط نیمی از آنها روزانه تنها یک ایمیل میفرستند. اگر فرض کنیم که حکومت به همه ایمیلها دسترسی دارد –که فرضی محال است- آیا میدانید که رژيم برای کنترل این ده میلیون ایمیل اگر برای دسترسی و خواندن هر ایمیل تنها چهار دقیقه وقت بخواهد –که باز هم فرضی محال است- به دستکم 83 هزار نیروی متخصص که روزانه هشت ساعت کار کنند نیاز خواهد داشت؟
گذشته از این تاکنون ثابت شده که رژیم با روشهای بسیار پیش پا افتاده و ابتدایی مانند دستگیری و شکنجه به اطلاعات اینترنتی برخی افراد دست پیدا کرده و سپس بدروغ ادعا می کند که از تکنولوژی های پیشرفته استفاده کرده که این تنها برای ایجاد هراس در بین کاربران اینترنتی است.

چرايي تغيير لحن رهبران؟


تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۸۸
هادی کحال زاده


سخنان آقاي کروبي مبني بر  به رسميت شناختن رياست محمود احمدي نژاد به عنوان "ريس دولت اين نظام" ، برخي از فعالان جنبش سبز ايران  را متعجب ساخت. بعضي با نگاهي بدبينانه  اين سوال را مطرح ساختند که آيا سازشي رخ داده يا  رهبران نفس کم آورده زانوي تسليم فرود آورده اند؟  بسياري نيز در پي چرايي بيان اين موضع آقاي کروبي پس از ماهها سختي و پرداخت هزينه  و کشته شدن بسياري آنهم در آستانه ي 22 بهمن شدند.  براستي تغيير لحن خاتمي و سخنان کروبي که واگويه ي  از بند الف بيانيه هفدهم مير حسين موسوي بود، نشان دهنده چه اتفاقي مي تواند باشد؟

به نظر مي رسد تغيير اين لحن پس از حادثه ي عاشورا  از سوي رهبران جنبش سبز موضوعي  است که چنانچه  بدرستي از سوي رهبران و فعالان سياسي معترض تبين نشود، مي تواند بحران بزرگي در جنبش اجتماعي کنوني ، در اين مقطع حساس بوجود آورد.  و نتايجي همچون  سر خوردگي ، واگرايي شديد و بي اعتمادي گسترده ي را در بدنه ي جنبش سبز  به همراه داشته باشد و از سوي ديگر  هزينه مبارزه سياسي را بشدت  افزايش دهد  و جنبش سبز را بي دستاورد سازد.  بدين منظور فارغ از  قضاوت در مورد  درستي يا نادرستي اين موضع و بيان "آنچه بايد باشد" و به تبع آن پيامدهاي آن ،  صرفا از منظر چرايي بروز و آنچه هست موضوع  مي نوان به نکاتي اشاره کرد.

ابراهيم نبوي : سینوس اعتراض و سرکوب


تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۸۸
تردیدی وجود ندارد که حکومت جمهوری اسلامی یک حکومت پوپولیستی است، و پوپولیسم همسایه دیوار به دیوار حکومت دموکراتیک است. تنها تفاوت این دو این است که حکومت دموکراتیک روایت واقعی حکومت مردم است، و حکومت پوپولیست، روایت کمیک و نمایشی حکومت دموکراتیک. به همین دلیل است که پوپولیسم در بسیاری موارد گرفتار دموکراسی است، پوپولیست ها باید چنان نشان بدهند که انگار مردمی هستند، پوپولیست ها باید چنان نشان بدهند که اکثریت دارند، پوپولیست ها باید نشان بدهند که مخالفان شان اقلیت دارند و چون در اقلیت هستند، دولت به عنوان نماینده اکثریت حق دارد خواست خودش( که غالبا خواست اکثریت نامیده می شود) را به عنوان خواست مردم اجرا کند.

حکومت پوپولیستی چند تفاوت مهم با حکومت دموکراتیک دارد:

اول: حکومت دموکراتیک بر مبنای تغییر خواست های مردم، دائم تغییر می کند و به همین دلیل همیشه می تواند در صورت قواعد بازی در تعادل پایدار قرار بگیرد، اما حکومت پوپولیست، همیشه خواسته های رهبران کشور را به عنوان خواست مردم قلمداد کرده و سعی می کند مردمی را به عنوان مردم بپذیرد که با خواست هایش موافق اند، به عبارت دیگر در حکومت دموکراتیک خواست مردم تعیین کننده محتوا و شکل حکومت است، اما در حکومت پوپولیستی خواست حکومت تعریف کننده ملت است. ممکن است هشتاد درصد مردم دشمنان خلق باشند و فقط بیست درصد مردم، خلق باشند.

دكتر مهاجراني : بر خیالی صلحشان و جنگشان...


تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۸۸
حکومت ولایت مطلقه فقیه  در فهم جنبش سبزملت ایران در مدار خیالی ست که خود می تند و بر اساس آن خیال داوری می کند. مثل کرم ابریشم رشته های خیال و مالیخولیا را به گرد خویش می تند.  صد البته  استبداد به آزادی تحول پیدا نمی کند. آن که سرانجام از پیله استبداد برون می آید ملت ایران است.

 پیامبر اسلام دعایش از خداوند متعال این بود که پدیده ها را آن چنان که هستند ببیند :" اللهم ارنی الاشیاء کما هی" نه آن گونه که دوست دارد. سخن مردم را همانگونه که هست بشنود نه آن چنان که می پسندد. تعبیر  بسیار تند ی که علیه افراد متملق و چاپلوس در زبان روایات آمده است، دلیل اصلی اش این است که فرد چاپلوس واقعیت را دگرگون نشان می دهد. از این رو روایت می گوید: "در چهره چاپلوسان خاک بپاشید."

جنبش سبز ، بدون نام موسوی و کروبی ، در هیچ جای جهان شناخته شده نیست !

وبلاگ نام سبز : بزرگوارانی همچون موسوی و کروبی و خاتمی ، تا به حال نشان داده اند که با مردم هستند . حالا اینکه آنها جلوتر هستند یا مردم ، حرف صحیحی نیست . آنها هم تا به حال گفته اند که ما هم جزیی از مردم هستیم . پس ما هم خیالمان راحت است که کسی به دنبال رهبری بر ما نیست و نمی خواهد جنبش سبز را مالک شود . جنبش سبز متعلق به همه ایرانیان است و کسی مالک آن نمی شود و نخواهد شد .
اگر موسوی و کروبی و یا خاتمی را از این جنبش حذف کنیم ، نفعی به حال جنبش ندارد که ضررهایش شاید به مراتب بیشتر باشد .
من نمی دانم که اگر موسوی یا کروبی یا خاتمی یا حتی هاشمی رفسنجانی در حرف هایشان چیزی می گویند که شاید به مذاق ما خوش نیاید ، آیا باید این حرف آنها را دلیلی بر حذف آنها از جنبش سبز گذاشت ؟ … خوب اگر موسوی صاف بیاید و بگوید که ” من مخالف اصل ولایت فقیه هستم ” یا هاشمی بگوید که ” خامنه ای باید برود ” که آنوقت حکومت می تواند در یک حرکت ، نسبت به حذف ، ترور یا دستگیری آنها اقدام کند .
در اینکه بالاخره موسوی و کروبی و خاتمی و هاشمی ، با سیاست آشنا هستند و با زبان سیاست سخن می گویند ، شکی نیست . فعلا باید تمام تلاشمان را برای ” اتحاد ” ، در برپایی 22 بهمن سبز در تمام دنیا متمرکز کنیم که ” اتحاد ” ، شرط مهمی برای پیروزی است .

علي افشاري : روز های طوفانی در دانشگاه ها


تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۸۸
هجوم طوفانی دستگاه سرکوب  دور جدیدی از فشار ها و محدودیت های بی سابقه را در فضای دانشگاه ها پدید اورده است.اینک چکمه استبداد بیش از هر زمان دیگری  گلوی دانشجویان این  حاملان اندیشه و آگاهی را فشار می دهد. روزی نیست که خبر بازداشت دانشجویی پحش نشود، یا سخن از احضار فعالان دانشجویی به کمیته های انضباطی  نباشد و یا خانواده ای پس از نا امیدی از جستجو های ناکام و شنیدن  جواب های منفی ، از نامعلومی وضعیت فرزندان شان شکوه سر ندهند. کرکره معدود تشکل های   مستقل بازمانده نیز توسط عوامل کودتا  در حال پایین کشیده شدن است.

 اینها و دهها اذیت و آزار دیگر تاوان حق طلبی قشری  است که گناهش آزادی خواهی ،  ترویج اندیشه انتقادی و برنتافتن احکام خودکامگان و اصحاب جور و جهل است. بی تردید جنبش دانشجویی ریشه دار ترین جنبش اجتماعی ایران است که به شکل مستمر در عرصه دفاع  از رعایت حقوق مردم، توسعه کشور ، تحول خواهی و مبارزه با اقتدار گرایی فعال بوده است. تمامی فراز ها و برهه های هفت دهه گذشته تصدیق می کنند   دانشجویان از پاکباز ترین نیروهای اجتماعی بوده اند که فرا تر از مطالبات و خواسته های صنفی خود، در هر دوره  پژواک درد ها و خواسته های مردم  در جغرافیای زمانی و محدوده گفتمانی آن دوره   بوده اند .

اختصاصی جرس/ مشاجره شدید لفظی فرمانده کل سپاه با احمدی نژاد در شورای عالی امنیت ملی


تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۸۸
 شبکه جنبش راه سبز (جرس): در اوایل دی ماه جاری محمود احمدی نژاد در شورای عالی امنیت ملی اظهار می دارد که با بگیر و ببند و بستن مطبوعات پس از انتخابات مخالف است. خبرنگار جرس از منابع خود در شورای عالی امنیت ملی کسب خبر کرد که این سخن وی با واکنش بسیار شدید سردار محمد علی (عزیز) جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران مواجه شد. سردار جعفری به رئیس جمهور و رئیس شورای عالی امنیت ملی به تندی گفت: خجالت بکشید. شش ماه است کشور را با ندانم کاریهای خودتان به آشوب کشیده اید ، حالا هم دغلبازانه ژست آزادی خواهی می گیرید!؟ آقا جمعش کنید. شما با حماقتهایتان وجهه مقام معظم رهبری و جان برکفان سپاه و بسیج را در جامعه مخدوش کردید. این اقدامات پیشگیرانه انتظامی، امنیتی برای جبران حماقتهای شخص شماست. .به گزارش خبرنگار جرس بعد از برخورد قاطع سردار جعفری، جلسه متشنج شد و با پادر میانی نماینده رهبری با گذشت چند روز جلسات شورا ادامه یافت

دويچه وله : دولتی که فعال حقوق بشر را ’’محارب‘‘ می‌داند


انتساب جرم محاربه به فعالان حقوق بشری در ماه‌های اخیر شدت گرفته است. اخیرا دو عضو کمیته گزارشگران حقوق بشر با اتهام محاربه روبرو شده‌اند. شیرین عبادی می‌گوید این جرم در قوانین ایران به درستی تعریف نشده است.

 

شیرین عبادی برنده جایزه صلح نوبل می‌گوید ایران در سال ۱۹۹۸ قطعنامه‌ی مجمع عمومی سازمان ملل متحد را امضا کرد. طبق این قطعنامه دولتها موظف هستند به مدافعان حقوق بشر درانجام وظایفشان کمک کنند.

خانم عبادی می‌گوید کاری که در حال حاضر دولت ایران انجام می‌دهد دقیقا بر خلاف این قطعنامه است.
        
دویچه‏وله: خانم عبادی، اخیرا احکامی برای دستگیر شدگان اعتراضات پس از انتخابات، مبنی بر متهم کردن آن‏ها به محاربه صادر می‏شود. در آخرین مورد هم دو عضو جوان کمیته‏ی گزارشگران حقوق بشر به محاربه متهم شده‏اند. اصولاً اتهام محاربه در قوانین ایران چگونه تعریف شده است؟

شیرین عبادی: محاربه در قوانین ایران متاسفانه تعریف دقیقی ندارد و به همین دلیل با تفسیرهای گوناگونی که می‏کنند، دادگاه بسیاری از مسایل را به اشتباه از مصادیق محاربه می‏داند.

کمپین سفارت سبز راه اندازی شد !


ايران گلوبال : حیدری دیپلمات سابق جمهوری اسلامی در سخنانش کمپین سفارت سبز را به عنوان یکی از تلاش های دسته جمعی برای اتحاد ایرانیان به حاضرین معرفی کرد و مهمترین هدف این کمپین را تلاش در جهت جذب سفرا، دیپلمات ها و کارمندان سفارتخانه ها و پیوستن آنان به جنبش آزادیخواهانه مردم ایران معرفی کرد.

به دعوت کمیته نروژی - ایرانی حمایت از مبارزات مردم ایران، روز یکشنبه تعدادی از ایرانیان ساکن اسلو و همچنین نمایندگان سازمانهای مختلف ایرانی در نروژ با محمد رضاحیدری، کنسول مستعفی جمهوری اسلامی در این کشور دیدار کردند. این اولین دیدار حیدری پس از اعلام استعفا بود.

در این جلسه نماینده کمیته نروژی ـ ایرانی حمایت از مبارزات مردم ایران، ضمن خوشامد گویی به حاضرین از "کار شجاعانه و شرافتمندانه" حیدری تقدیر کرد و این اقدام را سرآغاز حرکتی نوین در جهت ریزش سفارتخانه ها و پیوستن سفرا و دیپلمات های جمهوری اسلامی به جنبش آزدایخواهانه مردم ایران دانست.

اظهارات بسیار مهم مجید انصاری


نواندیش به نقل از خبرگزاری ایسنا : شعار مهرورزی، شعار دولت نهم بود ولی متاسفانه طی چند دهه‌ گذشته در قبل و بعد از انقلاب، کینه و نفرتی که امروز براساس سیاست‌ها و تبلیغات نادرست در جامعه به وجود آمده بی‌سابقه است. امروز به راحتی آب خوردن در برخی سایت‌ها، صداوسیما و حتی در تریبون نماز جمعه آبروی افراد برده می‌شود و همه ما می‌بینیم مومنانی در تریبون‌های رسمی به عنوان برانداز، خائن و عنصر بیگانه خطاب می‌شوند 
 انصاری با اشاره به این جمله‌ امام خمینی که «نگذارید انقلاب پس از من به دست نااهلان بیفتد» اظهار کرد: « ببینید محرمان و معتمدان امام (ره) چه کسانی بودند؟ من نمی‌خواهم بگویم که امروز انقلاب به دست نااهلان افتاده،ولی ببینید که امروز آن اهل‌های دوران امام (ره) کجا هستند؟ آیا خانواده‌ شهید مطهری در این کشور محترم است؟ آیا دودمان شهید بهشتی در این کشور محترم است؟ آیا خانواده‌های شهید همت و شهید باکری محترم هستند؟ آیا آیت‌الله هاشمی رفسنجانی که شناسنامه انقلاب اسلامی و یار همیشگی امام (ره) بوده‌اند محترم است؟ آیا این سقوط اخلاقی نیست که عده‌ای طلبه در قم سازمان داده شوند که اگر مرجع تقلیدی خلاف شاخص‌های مورد تایید آنها حرفی زد یا فتوایی داد به بیت او حمله کنند؟ حال می‌خواهد آن فرد حضرت آقای جوادی آملی باشد یا آقای صانعی یا منتظری و دیگران. آیا این سقوط اخلاقی نیست که روزنامه‌ای به خود حق می‌دهد به محض آن‌که آیت‌الله اردبیلی فتوایی صادر کرد، هرچه می‌خواهد در این رابطه بگوید و بنویسد؟»

اختصاصی جرس/ بیانیه مهدی کروبی به زودی منتشر می شود


تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۸۸
بحث به رسمیت شناختن و مشروعیت دولت احمدی نژاد نبود
جنبش راه سبز (جرس): حسین کروبی در گفتگو با جرس خبر داد که مهدی کروبی به زودی در بیانیه ای به مناسبت دهه فجر، درباره مسائل و شبهات مطرح شده در روزهای اخیر ، موضع صریح خود را اعلام خواهد کرد.
همزمان محمد تقی کروبی، فرزند دیگر مهدی کروبی نیز درباره مسائل مطرح شده در روزهای اخیر به خبرنگار جرس گفت: اساسا بحث به رسمیت شناختن و مشروعیت نبوده بلکه تنها اشاره به این واقعیت بوده که دولت احمدی نژاد حاکم ومسئول است.

پیام آیت الله العظمى منتظرى به مراجع عظام تقليد، علماء و حوزه هاى علميه ‏


تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۸۸
شبکه جتبش راه سبز(جرس):آیت الله العظمی منتظری در پیامی که چند ماه قبل خطاب به به مراجع عظام تقليد، علماء و حوزه هاى علميه داشتند،اعلام کردند: علاوه بر وظايف عمومى روحانیت كه لازمه رشته تخصصى‏ ‏آنان و توجه مردم به روحانيت و مرجعيت است ، وظيفه دفاع از حيثيت‏ ‏مذهب و تطهير دامن آن از كارهاى خلافى كه حاكميت به نام مذهب انجام‏ ‏داده و مى‎دهد نيز بر عهده آنان خواهد بود; زيرا كارهاى خلاف شرعى كه‏ ‏خلاف اهداف اوليه انقلاب هم مى‎باشد و به نام دين و مذهب انجام‏ ‏مى‎گيرد از مصاديق بارز بدعت است . به لحاظ اهمیت این پیام، آنرا در آستانه چهلمین روز درگذشت پدر معنوی جنبش سبز منتشر می کنیم:



‏بسم الله الرحمن الرحيم ‏
 
‏عن رسول الله (ص) : " اذا ظهرت البدع فى امتى فليظهر العالم علمه ..."‏
‏(الكافى ، ج 1، ص 54)‏

 ‏حضرات مراجع عظام تقليد و علماى اعلام قم ، نجف ، مشهد مقدس ،‏ ‏تهران ، اصفهان ، تبريز، شيراز و ساير بلاد اسلامى دامت بركاتهم
‏ ‏
‏ ‏پس از سلام و تحيت ، اين جانب با توجه به شرايط جارى در كشور و‏ ‏مظالمى كه هر روز شاهد آن هستيم و كارهاى خلافى كه به نام دين و‏ ‏مذهب تشيع انجام مى‎شود شرعا خود را موظف مى‎دانم از روى‏ ‏خيرخواهى و احساس خطر جدى نسبت به مصالح دين و كشور، و از باب‏ (و ذكر فان الذكرى تنفع المومنين ) امورى را يادآور شوم :

صبح به خیر آقا محمود!


تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۸۸
سید مجتبی واحدی


 محمود احمدی نژاد  در سالهای ۸۴ تا ۸۸ ، هیچ عرصه داخلی وخارجی را از رهنمودهای خود بی نصیب  نگذاشت  وهرگاه لازم بود سران قوای دیگررا  به اجرای دقیق وظایف قانونی توصیه می کرد . معمولا این توصیه ها زمانی به اوج می رسید که توقع رئیس دولت برای « سرکوب منتقدان دولت » محقق نمی گشت. مثلا پس از آنکه یکی از جدی ترین منتقدان  « سیاست هسته ای احمدی نژاد» به زندان افتاد تیم رسانه ای احمدی  نژاد  به «پرونده سازی تریبونی » علیه او مشغول شد وهنگامی که آن تبلیغات به جایی نرسید رئیس دولت شخصا به میدان آمد وقوه قضائیه را مورد حمله قرارداد که «چرا برای جاسوس هسته ای ـ به ادعای دولتی ها ـ حکم اعدام صادر نشده است؟ » اوپس از آن هم بارها در تریبون های عمومی ، قوه قضائیه را به خاطر تعلل در برخورد با کسانی که از نظر دولت « مفسد اقتصادی » هستند مورد حملات  سنگین قرارداد . لذا در چندماه گذشته کمتر کسی این ادعای احمدی نژاد را  باور کرد که «قوه قضائیه مستقل است واو نمی تواند درخصوص بازداشت های انتخاباتی  اظهار نظرکند ». اما با اظهارات دیروز احمدی نژاد و اعتراض شدید اللحن وی به محکومیت قضایی  دو حامی خود، اگر معدود افرادی هم آن ادعا ر ا پذیرفته بودنداکنون متوجه شدند که «آن سکوت  ، علامت رضا بوده است ».

سیر نخبه کشی در ایران


تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۸۸
افشین اوحدی


      این مقاله سعی دارد به بهانه سال گشت از میان بردن صبوعانه و حماقت گونه بنیانگزار مدرنیسم در تاریخ ایران : امیرکبیر همیشه جاودان  به مروری تحلیل گونه بر سیر نخبه کشی در تاریخ معاصر ایران پردازد .  رویدادی که تا کنون تبعات آن دامان کشور را فراگرفته است و خسارات جبران ناپذیری را در مسیر پیشرفت این مرز و بوم رقم زده است .

چنانچه مطالعه ای هر چند گذرا بر سیر تاریخ معاصر ایران بیفکنیم متوجه می شویم که بعد از شکوفایی هنر و ادب و معماری ایران به شیوه پاسداشت اصالت های سنتی و اسلامی در عهد صفوی در دوران قاجار شاهد نوعی گرایش جدی نسبت به تجدد و مدرنیته در سبک و سیاق زندگی مدنی به تاسی از ارتباط های بیشتر با وادی فرنگ علی الخصوص روس و انگلیس بوده ایم اگر چه در اواخر حکومت قاجار بی بند و باری و لا ابالی گری نیز نوعا چاشنی آن گردید . اما به هر حال از نقاط قوت بارز این گرایش به تجدد و یا مدرنیته     همانا تربیت افراد فرهیخته و تحصیلکرده در همان وادی فرنگ و فرنگستان و ارائه خدمت ایشان در بازگشت به وطن و همین نقش کارساز در ارتقای فرهنگ و بینش مدنی بوده است . نقطه اوج و شکوفایی  به نوعی گرایش به بومی سازی آموزش های آکادمیک در کشور را می توان در تاسیس دارالفنون به عنوان کانون زایش اندیشه و فکر به همت صدارت اعظم ناصر الدین اشاه قاجار  امیر کبیر یافت اگرچه قتل ناجوانمردانه او با فریب دادن شخص شاه بنا به توطئه اطرافیان این نقطه عطف را مدت های مدید در حضیض فروبرد چرا که یکه تازی و محبوبیت صدر اعظم را بر نتافتند و آن ضایعه را ببار آوردند .

اما در زمان معاصر نیز به عینه شاهد بودیم که ریشه های برخورد کور در جامعه مبادرت به ترور و حذف فیزیکی نواندیشان و روشنفکران حنی دینی نمود و شدید ترین آن ها در جریان انقالاب بهمن 1357 و خصوصا  بعد از آن  با شهادت یاران صدیق انقلاب رجایی و باهنر و استاد مطهری و بهشتی و شهدای محراب و ... هم چنین قتل های موسوم به زنجیره ای وتبعید فیلسوفان و فرهیختگان و نخبگان و ... و در بند کشیدن ایشان که در حوادث اخیر در کشور شاهد برخورد قهریه با فرزندان برومند انقلابیون سال1357  و یادگارهای سرداران دفاع مقدس هستیم ! 

در یک نتیجه گیری فلسفی از این مقال و بحث باید گفت جامعه امروز ایران نیز از نوعی استبداد، این بار در لوای حکومت دینی آمیخته با سیاست ورزی و یا بهتر است بگوییم سیاست بازی در رنج است  به گونه ای که این لوا را عایقی برای اقدامات خشن و یا کور و توجیه آن قرار داده اند . فراموش نکنیم که   ریشه های انقلاب سال 1357 را  . و اینک بهاری دوباره در زمستان نمود یافته است !   


چرا همه ی دیکتاتور ها سقوط می کنند؟


تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۸۸
ارتش سبز ایران


در طول تاریخ و با پیدایش حکومت ها، دیکتاتور ها ی زیادی روی کار آمدند که زندگی را برای مردمشان جهنم کردند. اما هیچ کدام از این حکومت ها دوام نیاوردند. دیکتاتور ها یا به وسیله ی مردمشان ویا در اثر حمله ی کشور ها ی دیگر سقوط کردند و می کنند.

همه ی دیکتاتور ها ویژگی های مشترک زیادی دارند.در اینجا به بررسی بعضی از این ویژگی ها می پردازیم.

1-  اولین ویژگی هر دیکتاتوری این است که یا توسط مردم ویا توسط کودتا به قدرت می رسد.مردم همیشه قهرمانی دارند که وی را برسرشان بگیرند و بزرگش بدارند.ریشه ی پیدایش دیکتاتور و خودکامه همین است و جز این نیست.اول که می آید حامی مردم است.

2-  همه ی آن ها فکر می کنند که طرفداران زیادی دارند.از جمله ی آن ها می توان به موسولینی اشاره کرد.او در آخرین روزهای عمرش فکر می کرد که هزاران نفر از حامیانش در کوه ها آماده ی دستور او هستند،تا جان خود را فدای او کنند.این در حالی بود که ارتش آمریکا رم را محاصره کرده بود.یا می توان به هیتلراشاره کرد.در حالی که متفقین وارد ساختمان رایشتاگ شده بودند،همچنان صدای هیتلر از بلند گو ها ی شهر پخش می شد که  مردم را به مبارزه دعوت می کرد.

3-  همه ی دیکتاتور ها برای بقا ی خود و ایجاد رعب و وحشت در بین مردم،اقدام به تاسیس ساز مان های مخوف اطلاعاتی و سرکوب می کنند.لنین و استالین،چکا  و k.g.b – هیتلر،گشتاپو و ss(سرکوبگر) – موسولینی، لباس مشکی ها–محمد رضا پهلوی ساواک و در ایران امروز،واواک(وزارت اطلاعات و امنیت کشور) و بسیج را تاسیس کردند.البته سازمان های ایران امروز در چند سال گذشته مسیر خود را تغییر دادند و غیر مردمی شدند.

4-  یک دیکتاتور تحمل شنیدن صدای مخالف خود را ندارد و او را به حساب نمی آورد. همه ی دیکتاتور های تاریخ،مخالفین خود را سرکوب و قتل عام کردند.

5-  همه ی دیکتاتور ها معتقدند که از جانب خدا مامور حکومت شده اند و به همین جهت سعی در خفه کردن صدای مردم می کنند.

6-  عوام فریبی مهمترین مشخصه ی هر دیکتاتور است.هیچ دیکتاتوری وجود ندارد که مردم خود را فریب و شست و شوی مغزی نداده باشد.

7-  و در آخر، همه ی دیکتاتور ها سقوط می کنند. هیچ دیکتاتوری دوام نمی آورد.دیر و زود دارد اما سوخت و سوز ندارد.

 تاریخ بخوانید ای عاشقان ولایت...

ارتش سبز ایران
انجمن دانش آموزان مبارز

بدنبال اعتراض احمدی نژاد به توقیف نشریه همت صادرشد : پاسخ صریح دادستانی تهران به رئیس جمهور : اجرای قانون دیکتاتوری نیست


خبرآنلاين : دادسرای تهران با صدور اطلاعیه‌ای تصریح کرد که سیاست دادستانی تهران در قبال مطبوعات، بر اقدامات پیشگیرانه تاکید دارد.

به گزارش ایسنا، در این اطلاعیه با اشاره به آنچه اتهامات وارده به قوه قضائیه از سوی برخی مسئولان اجرایی خوانده شده، آمده است: سیاست دادستانی تهران در مورد مطبوعات و رسانه‌ها، همکاری متقابل با اصحاب رسانه‌ برای انجام وظایف و رسالت خود و در عین حال اعمال اقدامات پیشگیرانه مطابق قانون است که این موضوع بارها در اظهارات دادستان تهران نیز منعکس شده است.
 این اطلاعیه افزوده است: به استناد ماده 608 قانون مجازات اسلامی، اهانت به افراد جرم محسوب می‌شود، اما پیگیری آن مستلزم شکایت شاکی خصوصی است؛ لیکن در مورد شخصیت بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری، سران سه قوه، رییس مجلس خبرگان و برخی دیگر از مسئولان نظام، چنانچه اهانتی صورت بگیرد، جرم جنبه عمومی داشته و تعقیب آن موکول به شکایت شاکی خصوصی نیست.

آخرين آخبار