تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۸۸
علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی از «تهمتها و تحقیرها» علیه اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس مجلس خبرگان رهبری پس از انتخابات به شدت انتقاد کرده است.
آقای لاریجانی در مراسم پایانی دومین دوره جوایز ادبی جلال آلاحمد پرسیده که «این همه تهمت و تحقیر» پس از انتخابات علیه آقای هاشمی، با چه «انگیزهای» صورت گرفته و «فایده» آن چه بوده است؟
این برای نخستینبار است که یک مقام بلندپایه و محافظهکار در ایران از حملات علیه هاشمی رفسنجانی انتقاد میکند.
هاشمی در پنج ماه گذشته از سوی محافظهکاران نزدیک به دولت محمود احمدینژاد با شدیدترین انتقادها مواجه بوده و برخی از اعضای خانواده وی متهم به «فساد مالی» و دخالت در حوادث پس از انتخابات شدهاند.
حملات علیه هاشمی پس از آنکه محمود احمدینژاد در مناظرههای انتخاباتی، اتهاماتی متوجه وی و برخی اعضای خانوادهاش کرد، آغاز شده و تاکنون نیز ادامه دارد.
از زمانی که آیتالله علی خامنهای در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری محمود احمدینژاد از «مردود» شدن برخی خواص در انتخابات سخن گفته، حملات محافظهکاران به رهبران اصلاحطلب به خصوص هاشمی رفسنجانی افزایش یافته است.
آقای لاریجانی در واکنش به این برخوردها گفته که «آقای هاشمی بخشی از تاریخ انقلاب است؛ امام فرمود هاشمی زنده است، بنابراین انقلاب زنده است.»
رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین اظهار داشته که «درباره خانواده او(هاشمی) اگر حرفی هم هست، باید از مسیر خودش دنبال شود.»
لاریجانی در ادامه اظهارات خود از آنچه که «تحقیر» اکبر هاشمی رفنسجانی خوانده، انتقاد کرده و افزوده است: «صحبت در تحقیر اوست، بنده نمیگویم که ایشان مطلق است... صحبت من در این است که چرا تحقیر افراد هدف قرار گرفته است.»
نماینده قم در مجلس در بخش دیگری از اظهارات خود به اینکه انتقادها علیه دولت از سوی برخی جریانها به مسائل سیاسی ربط داده میشود نیز اعتراض کرده است.
او گفته که «درون برخی نقدها نوعی بغض وجود دارد، این روش درست زیستن نیست. فضای سیاسی کشور نیازمند نوعی روشنبینی و حقیقتیابی است.»
رئیس مجلس شورای اسلامی به حوادث پس از انتخابات هم اشاره کرده و از نامزدهای معترض خواسته که به اعتراضهای خود پایان دهند.
لاریجانی گفته مسائلی که برخی نامزدهای ریاست جمهوری مطرح میکنند را به «مصلحت و منافع کشور» نمیداند و بر این باور است که «با این روشها به عزتمندی کشور لطمه وارد» میشود.
در ایران بیش از پنج ماه است که بر سر اعلام نتیجه انتخابات ریاست جمهوری، اعتراضها ادامه دارد و برخی محافظهکاران، رهبران جریان اصلاحطلب را عاملان این «اعتراضها و ناآرامیها» دانسته و خواستار محاکمه آنها هستند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
سلام
از اینکه نظر خود را راجع به این نوشته اعلام می کنید، متشکریم.
در اولین زمان ممکن پاسخ شما را خواهیم داد.
-------------------------------------------------
Hi.
Tank you for your comment about this post.
Answer your comment ASAP